blog

Circulair inrichten van de werkomgeving:

De eerste knoppen zitten aan de bomen en de temperatuur wordt weer aangenaam. De kracht van de natuur is voelbaar en dat past bij onze ideeën om gezond te werken! Veel van onze ontwerpen hebben een verhoogde focus op duurzaamheid. Daarom een paar tips voor het circulair inrichten van de werkomgeving:

Lees meer

Hoe creëer je een ‘happy office’?

Wie zich fijn voelt presteert beter! Want wist je dat een sfeervol kantoor niet alleen een boegbeeld is voor klanten, maar dat het juist ook vaak de productiviteit van de werknemers verhoogt? Desondanks blijft hét perfecte kantoor voor iedereen ontwikkelen een lastige opgave, want een fijne werkplek is voor iedereen persoonlijk. Toch geloven wij in een hybride werkplek voor iedereen. Een werkvloer waar ‘verbinden’ en ‘samen’ centraal staat en waar een – voor dát moment en voor dié specifieke medewerker – een ideale plek kan worden gekozen. In deze blog delen we graag de drie stappen die je neemt richting een ‘happy office’. 

Lees meer

Bedankt!

Voor energie, inzicht en samen meters maken richting fijn wonen en werken.  Voordat we aan de kersttafel schuiven staan we graag even stil bij een fantastisch jaar. De plotselinge kou buiten maakt nu niet uit, want ons hart verwarmt bij het denken aan alle mooie...

Lees meer

Kennis maken?

Interesse of graag advies ontvangen?
We horen graag over je plannen.

Volg ons voor
inspiratie en tips