Advies en ontwerp voor

werken

De ruimte als visitekaartje

Een werkplek realiseren of een ruimte waar gasten ontvangen worden is een hele uitdaging. Het begint vaak met een leeg canvas en krijgt invulling aan de hand van de wensen en het type organisatie. Vitaliteit en welzijn spelen daarbij inmiddels een grote rol.

Ontwerpen vanuit
    een merkbeleving

Interior People ontwerpt voor bedrijven in diverse branches. We gaan niet voor doorsnee, maar hanteren een aanpak vanuit een branding of bedrijfsfilosofie van de betreffende organisatie. Door onze ruime ervaring in marketing en communicatie ontstaat een interieur als onderdeel van het merk.

Het complete plaatje

We hebben oog voor detail en kwaliteit. Indeling, daglicht, looproutes, kleurstelling, natuurlijke materialen en groen; het moet kloppen en een geheel vormen; een prettige omgeving waar mensen graag verblijven. Of dit nu een kantoor, B&B, coaching ruimte of evenementenlocatie is.

This is how we roll

Zo gaan we te werk

#1 Kennismaken

We stellen vragen en luisteren goed. Samen komen we tot een concept dat voor de organisatie werkt. Waarschijnlijk heb je zelf al wat ideeën over de ruimte. Deze nemen we mee om zo alles uit de ruimte te halen. We zijn gemotiveerd om van start te gaan!

#2 Concept

Voor welke sfeer we ook kiezen; het begint met een goed doordacht idee. In het ontwerp denken we graag mee en komen met een verrassend concept dat verrast en aansluit op de wensen.

#3 Voorlopig ontwerp

De volgende stap is het concept projecteren op de beschikbare ruimte en het uitdenken van de indeling. We nemen alle input mee in een voorlopig ontwerp. In deze fase krijgt de ruimte vorm.

#4 Definitief ontwerp

Tijdens de ontwerpfase is feedback belangrijk. Zitten we op de goede weg? Wordt er iets essentieels gemist? We verwerken de feedback in een definitief ontwerp. Het ontwerp is gereed.

#5 Realisatie

Dat wat we ontwerpen, geven we ook graag vorm. Zonder partners kunnen we dat niet, maar we begeleiden graag het traject of brengen je in contact met diverse, betrouwbare partijen. Welke aanpak wordt gekozen is aan de opdrachtgever.

#6 Styling

De styling is de kers op de taart. Dat geeft het interieur de ziel. Al tijdens het ontwerpproces ontstaan de ideeën voor de laatste aankleding. We vertrekken niet zomaar met de laatste uitvoerende partij, maar zorgen voor de jeu die maakt dat je blijft genieten van de ruimte.

Kennis maken?

Interesse of graag advies ontvangen?
We horen graag over je plannen.

Projecten voor werken

“Een goed interieur sluit aan bij de bedrijfsambitie en geeft uitdrukking aan de identiteit en visie van het bedrijf.
De ruimte zit dan als gegoten en voelt ‘eigen’.
Precies daar worden wij dan weer blij van.”

Volg ons voor
inspiratie en tips