Project werken

Competition Support

Werken in een statig, klassiek logement in Den Haag

Een prachtige werkplek tot haar recht laten komen

De opdracht

Op het historische plein in Den Haag staat een gebouw met een verleden dat teruggaat tot lang geleden. Op een van de etages van dit gebouw bevindt zich een bureau dat gespecialiseerd is in consultancy. Deze etage herbergde ooit een radiostudio van Arrow Rock, maar nu is het een rommelige plek, bijna te vergelijken met een studentenhuis. De ruimte heeft echter prachtige details die getuigen van zijn klassieke oorsprong en die smeken om aandacht. De muren dragen sporen van vervlogen tijden, de vloeren vertellen verhalen van lang geleden.

Het bureau dat hier gevestigd is, heeft een kans om deze ruimte nieuw leven in te blazen, om het te transformeren tot een plek die recht doet aan zijn historie en om tegelijkertijd functioneel te zijn voor zijn moderne doeleinden. Met zorgvuldige planning en toewijding kan deze plek een inspirerende omgeving worden waar ideeën floreren en succes wordt geboren.

Het resultaat

Na het vernieuwen van de vloer en het schilderen in passende kleuren, straalt het kantoor weer de sfeer van vroeger uit. Dat doet er niet aan af dat het toch ook hedendaags is. Het is een comfortabele werkplek geworden, vooral bij de zit-sta bureaus bij het raam.

Ook het ontvangen van gasten aan de nieuwe spreektafel is een aangename ervaring geworden. De ruimte ademt nu een gevoel van authenticiteit uit, met zijn gerestaureerde details die een brug slaan tussen verleden en heden. De vloer kraakt niet meer onder elke stap, maar biedt een solide basis voor productieve dagen. De muren dragen nog steeds sporen van het verleden, maar zijn nu fris en uitnodigend. Het daglicht stroomt door de ramen en verlicht de ruimte met een warme gloed, waardoor een atmosfeer van rust en inspiratie ontstaat.

Kennis maken?

Interesse of graag advies ontvangen?
We horen graag over je plannen.