Nice to meet you!

Wie zijn wij

Jouw samenwerkings­partner
Interior People zorgt voor de juiste merkbeleving, creëert passende sfeer of ontwikkelt functioneel comfort. Onze ideeën en oplossingen zijn verrassend en onder­scheidend, maar altijd praktisch haalbaar en met optimaal gebruik van de ruimtes.

Wij zijn
  concept­denkers

Onze indeling, stijl en producten versterken elkaar. Ons uitgangspunt is jouw identiteit. Onze designs prikkelen, leven, raken en roepen emoties op. Interior People zorgt voor verbinding tussen het interieur en de doelgroep. Wat kun je ook van ons verwachten? Een open en eerlijke communicatie, een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid en een resultaat dat de verwachtingen overtreft!

Vivianne
   Van Bezeij

De studio is in 2016 gestart door Vivianne van Bezeij. Ze woont met haar gezin in een prachtige zelf verbouwde woning in Harmelen, een sfeervol dorp in het Groene Hart. Met een team van interieurprofessionals geeft ze met succes invulling aan zakelijke en particuliere interieurwensen.

“Ruim 6 jaar geleden startte ik als zelfstandig interieurontwerper. Naast opleidingen op gebied van ruimte en interieur heb ik jarenlang voor verschillende reclamebureaus gewerkt. Ook heb ik mij bewezen als marketingcommunicatie professional binnen de corporate zakelijke dienstverlening.

Door mijn kennis en ervaring weet ik hoe belangrijk merkbeleving is. Door goed te luisteren naar wat er tussen de regels gezegd wordt, ontstaat een kloppend geheel. Ik zorg ervoor dat het zakelijk interieur de doelgroep aanspreekt en de gewenste associaties oproept. Ook voor particulieren creëer ik graag de optimale ruimte en een sfeerbeleving.

Met een team van zelfstandig specialisten brengen we de mooiste interieurs tot stand. “

“Eventually everything connects — people, ideas, objects…the quality of the connections is the key to quality.” – Charles Eames