Project werken

KAS Meeting – Eventlocatie

Gasten ontvangen op een duurzame en sfeervolle locatie

Styling en aankleding centrale entree en diverse zalen en horeca

De opdracht

Het kantoorpand uit de jaren ’80 is glad en strak geworden na eigenhandige aanpassingen, maar de sfeer is niet helemaal zoals verwacht voor een duurzame eventlocatie met een focus op goede horeca. Het interieur, voornamelijk wit en blauw, mist de warmte en het karakter om de kernwaarden van KAS over te brengen. Onze taak is nu om de ruimte tot leven te brengen, om de bezoekers te laten voelen waar KAS voor staat.

Dit betekent dat we moeten zorgen voor een balans tussen moderniteit en duurzaamheid, met een vleugje gezelligheid. We zullen het interieur aanpassen met natuurlijke elementen, warme kleuren en materialen die de verbondenheid met de natuur benadrukken. Door middel van subtiele details en slim gebruik van verlichting zullen we een uitnodigende sfeer creëren die past bij de filosofie van KAS. Zo zal het interieur niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen en de bezoekers inspireren.

Het resultaat

Door het aanleveren van ideeën, inspiratie en indelingsplattegronden aan KAS is er een stroom van creativiteit op gang gekomen. Met kleurenkaarten en shoppinglists in de hand worden de plannen tijdens de vakantieperiodes door het eigen team op geheel eigen wijze uitgevoerd. Het enthousiasme is voelbaar en de positieve reacties van de gasten volgen al snel. Met elke kleine aanpassing wordt de sfeer van KAS verder versterkt, waardoor de locatie steeds meer tot leven komt.

De samenwerking binnen het team zorgt voor een gevoel van verbondenheid en trots op wat er bereikt wordt. De gasten voelen zich welkom en thuis in de vernieuwde ruimtes, en hun positieve ervaringen dragen bij aan de reputatie van KAS als een unieke en gastvrije eventlocatie.

Bekijk de foto’s hieronder om te zien wat wij voor KAS hebben mogen betekenen.

Kennis maken?

Interesse of graag advies ontvangen?
We horen graag over je plannen.