Project werken

De Loft – Eventlocatie KAS

Een locatie waar luxe, natuur en inspiratie samenkomen

De opdracht

Ontwikkel een ruimte binnen onze locatie die zich onderscheidt van de rest, maar toch past bij het geheel; dit was de opdracht die wij kregen van KAS. Een ruimte die luxer is qua sfeerbeleving en daarmee een andere, nieuwe doelgroep aanspreekt en die alle faciliteiten in zich heeft om voor gasten in een dagprogramma inclusief lunch en afsluitende borrel te kunnen voorzien. Qua sfeer en concept mag het gevoel van een Loft gecreëerd worden; industrieel en ruimtelijk, maar met een huiselijke sfeer.

Het resultaat

Loft is de nieuwste eventruimte van KAS Eventlocatie. En het is een ruimte geworden om trots op te zijn!

Loft heeft een plenaire zaal die ruimte biedt voor bijeenkomsten tot 40 personen, maar heeft ook twee aparte break-out ruimtes die perfect zijn voor workshops, brainstormsessies of kleinere presentaties. Het kleurenpallet van het geheel is rustig met beige tinten en een zachtgroen plafond van LAB Paint. De planten en de moswand met presentatiescherm zorgen voor de groene sfeer van KAS. Voor deze open plenaire ruimte hebben we gekozen voor een verrassende mix aan vloermaterialen. Het zachte deel in drie kleuren betonlook is gelegd in een bijzonder patroon en draagt bij aan een goede akoestiek. Voor de overgang naar de zitjes behorend bij het horecadeel kozen we een betonlook pvc tegel met een overloop in groene hexagon tegels.

Loft beschikt over een cateringruimte, waar hoogwaardige lunches en borrels worden geserveerd uit eigen keuken. Deze keuken met bareiland in zwart uitgevoerd heeft terracotta accenten, een bakstenen muur en terrazzo vloer. Het horecadeel staat zo toch op zichzelf in de open ruimte.

Als afscheidingen tussen de plenaire zaal en de break-out ruimtes zijn glazen wanden met zwarte profielen geplaatst naast de bakstenen pilaren om de Loft sfeer nog eens extra te onderstrepen.
Met de styling brachten we een huiselijke sfeer in door lampjes en kaarsen op de tafels, leuke items in de raamkozijnen en kasten en hier en daar een bijzondere vaas als eye-catcher.

Het is precies geworden zoals we bedoelden. Onze klanten reageren heel positief! – KAS

actor-vergadercentrum

Kennis maken?

Interesse of graag advies ontvangen?
We horen graag over je plannen.