interieurarchitect Zeist

Interior People is dé interieurarchitect in regio Zeist!

Vlakbij Zeist ligt het sfeervolle dorp Harmelen en hier bevindt zich sinds 2016 de studio van Interior People. Interieurarchitect Vivianne van Bezeij woont met haar gezin in een prachtig zelf totaal gerenoveerde woning. Benieuwd naar het interieur van Vivianne? Klik hier om de foto’s te bekijken!

Samen met een team van interieurprofessionals geeft Vivianne met groot succes invulling aan zowel zakelijke als particuliere interieurwensen. Zij zorgen voor een passende sfeer, juiste merkbeleving of ontwikkelen een functioneel comfort. De ideeën en oplossingen zijn onderscheidend en verrassend, maar zijn altijd praktisch haalbaar en met optimaal gebruik van alle ruimtes.

“Wij zijn conceptdenkers; onze indeling, stijl en producten versterken elkaar. Ons uitgangspunt is jouw identiteit. Onze designs prikkelen, leven, raken en roepen emoties op. De interieurarchitect van Interior People uit Zeist zorgt voor verbinding tussen de doelgroep en het interieur”. 

Interieurarchitect Zeist voor zorg, horeca, onderwijs, bedrijf én particulier

Bij opdrachten voor particulieren zorgen ze ervoor dat de ontwerpen aan de dromen, eisen en wensen van alle gebruikers tegemoetkomt. Zij zorgen ervoor dat de persoonlijkheid voelbaar is en je een fijne sfeer ervaart. Door een juiste combinatie van kleuren, materialen, meubels en accessoires creëren ze een woonstijl die bij je past.

Bij bedrijven gaan ze uit van de positionering en zorgen ze dat het interieur het gewenste imago bevestigt bij de medewerkers, klanten, gebruikers en relaties. De interieurarchitecten uit Nieuwegein hebben ervaring met (re-)styling in de zorg, de horeca en het onderwijs. Voor (corporate) organisaties hebben ze al veel uiteenlopende projecten verzorgd. Een lichtplan, kleuradvies, plantadvies of meubel op maat behoort ook tot hun expertise.

Wat kun je ook van ze verwachten? Een open en eerlijke communicatie, een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid en een resultaat dat de verwachtingen overtreft! De interieurarchitect komt graag langs, maar u bent op afspraak ook van harte welkom in Harmelen, midden in het Groene Hart van de provincie Utrecht. 

We make people feel your brand

interieurarchitect zeist

Interior People is als interieurarchitect ook werkzaam in onder andere Harmelen, Nieuwegein, Utrecht, Vianen, en Woerden.