Interieurarchitect Vianen

Interior People is dé interieurarchitect in regio Vianen!

Vlakbij Vianen ligt het sfeervolle dorp Harmelen en hier bevindt zich sinds 2016 de studio van Interior People. Interieurarchitect Vivianne van Bezeij woont met haar gezin in een prachtig zelf verbouwde woning.

Samen met een team van interieurprofessionals geeft ze met succes invulling aan zakelijke en particuliere interieurwensen. Zij zorgen voor juiste merkbeleving, creëren passende sfeer of ontwikkelen functioneel comfort. De ideeën en oplossingen zijn verrassend en onderscheidend, maar altijd praktisch haalbaar en met optimaal gebruik van de ruimtes.

“Wij zijn conceptdenkers; onze indeling, stijl en producten versterken elkaar. Ons uitgangspunt is jouw identiteit. Onze designs prikkelen, leven, raken en roepen emoties op. De interieurarchitect van Interior People uit Vianen zorgt voor verbinding tussen het interieur en de doelgroep”. 

Interieurarchitect Utrecht voor zorg, horeca, onderwijs, bedrijf én particulier

Bij opdrachten voor bedrijven gaan ze uit van de positionering en zorgen ze dat het interieur het gewenste imago bevestigt bij de medewerkers, klanten, gebruikers en relaties. De interieurarchitecten uit Vianen hebben ervaring met (re-)styling in de zorg, de horeca en het onderwijs. Voor (corporate) organisaties hebben ze al veel uiteenlopende projecten verzorgd. Een lichtplan, kleuradvies, plantadvies of meubel op maat behoort ook tot hun expertise.

Voor particulieren zorgen ze ervoor dat de ontwerpen aan de dromen, wensen en eisen van alle gebruikers tegemoetkomt. Zij zorgen ervoor dat de persoonlijkheid voelbaar is en je een fijne sfeer ervaart. Door een juiste combinatie van kleuren, materialen, meubels en accessoires creëren ze een woonstijl die bij je past.

Wat kun je ook van ze verwachten? Een open en eerlijke communicatie, een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid en een resultaat dat de verwachtingen overtreft! De interieurarchitect komt graag langs, maar u bent op afspraak ook van harte welkom in Harmelen, midden in het Groene Hart van de provincie Utrecht.

We make people feel your brand

Interieurarchitect Vianen

Vivianne
   Van Bezeij

De studio is in 2016 gestart door Vivianne van Bezeij. Ze woont met haar gezin in een prachtige zelf verbouwde woning in Harmelen, een sfeervol dorp in het Groene Hart. Met een team van interieurprofessionals geeft ze met succes invulling aan zakelijke en particuliere interieurwensen.

Interieurarchitect Vianen