Project werken

Sazas – Het nieuwe clubhuis

Een inspirerende plek waar samenkomen, verbinden en inspireren centraal staan

Indeling | sfeerplan | materialen | lichtplan | meubilair

De opdracht

Wat een geweldige eer om opnieuw benaderd te worden voor het ontwerpen van het interieur voor Sazas! We hebben het nieuwe kantoor van 1.000 m² weer met veel zorg en aandacht mogen vormgegeven. We zijn gestart met het verkennen van mogelijke locaties en hebben voor de huidige locatie een grove indeling en vlekkenplan gemaakt. Uiteindelijk heeft Sazas gekozen voor dit prachtige, lichte kantoor op de 2e etage aan de Beneluxlaan in Woerden.

Project in opdracht van Nomax Projects.

Het resultaat

Ontmoeten, werken of vergaderen, er is altijd een geschikte plek beschikbaar. Een sfeervol vergrijsd kleurenpallet afgeleid van de tinten van de huisstijl creëren een warme en uitnodigende sfeer bij binnenkomst. Bij Sazas worden medewerkers en gasten met open armen ontvangen. Het loungegedeelte en restaurant bevinden zich voorin het kantoor, waar gasten plaatsnemen en alle sociale activiteiten plaatsvinden.

Achter de lounge ligt de boardroom deze zaal heeft een luxe, zwarte tafel met Fenix, in hoogte verstelbaar, tafelblad en gestoffeerde stoelen op wielen. Het kantoor heeft een eigen kennisruimte in huis voor opleidingen en cursussen aan opdrachtgevers. Deze ruimte is optimaal, flexibel ingericht met kanteltafels op wielen. Meer dan 5 verschillende opstellingen zijn hier mogelijk.

Dagelijks vinden meer dan 40 medewerkers een fijne werkplek in dit kantoor.

Het proces

Bij de start van het ontwerpen van dit interieur hebben we rekening gehouden met de specifieke behoeften en cultuur van het bedrijf. We wilden ervoor zorgen dat het sfeerplan perfect aansluit bij de identiteit van Sazas en haar mensen.

Licht, transparantie en ruimte staan centraal in ons ontwerp voor het kantoorpand. We hebben ernaar gestreefd om elke ruimte optimaal te benutten en tegelijkertijd een gevoel van openheid te creëren. De blauwe aluminium profielen van de glaswanden zorgen voor een frisse, moderne uitstraling.

Om duurzaamheid te bevorderen, hebben we ook een aantal items uit het oude kantoor hergebruikt, denk aan barkrukken en armaturen. Op deze manier worden niet alleen kosten bespaard, maar wordt ook bijgedragen aan een circulaire economie.

“Soms komt een gedwongen verhuizing op het juiste moment en wordt het nieuwe kantoor een eigentijds clubhuis”
actor-vergadercentrum

Kennis maken?

Interesse of graag advies ontvangen?
We horen graag over je plannen.