Interieurstylist Woerden

Interieurstylist Vivianne van Bezeij creëert vanuit haar studio de perfecte beleving!

Een merk tastbaar maken, er vorm aan geven en verbinden met de doelgroep. Dat is wat de interieurstylisten doen met onze ontwerpen. Interior People is de interieurstudio nabij Woerden waar je terecht kunt voor ontwerp, advies en realisatie. Ons uitgangspunt is jouw identiteit. Onze designs prikkelen, leven en roepen emoties op. We creëren beleving, sfeer en functionaliteit in zakelijke en particuliere interieurwensen.

Zo heeft de interieurstylist voor verzuimspecialist Sazas een ontwerp gemaakt dat de diensten van deze verzekeraar ‘in de etalage zet’. Sazas is verhuisd van Leiden naar Woerden en weet als geen ander dat een goede werkplek en prettige sfeer van positieve invloed is op medewerkers. Het nieuwe kantoor is het visitekaartje van de onderneming. Het moet de professionaliteit en de expertise voor het vak uitstralen, maar zeker ook zorgzaamheid richting de medewerkers.

Interieurstylist Woerden voor de juiste cultuur en identiteit

De cultuur en de identiteit van de organisatie zijn de uitgangspunten voor onze ontwerpen. Het resultaat: ruime werkplekken, kleurrijke stiltecellen, een bar met deskbikes om samen met collega’s letterlijk in beweging te zijn en een heus innovatielab.

Een stoere bedrijfskantine of ruimte voor de vrijdagmiddagborrel? De interieurstylist van Interior People heeft voor het kantoor van Parts Supply Worldwide in Vianen (A2 bij Woerden) een interieur ontworpen met veel robuuste elementen.

Deze specialist in hijskranen wil dat hun internationale gasten zich welkom en vertrouwd voelen. Passend bij de identiteit van het bedrijf en de aard van hun diensten, hebben de interieurstylisten dit op de bovenste etage van het Utrechtse Vianen met de juiste materialen en kleuren gerealiseerd.

Eigentijds, enthousiast en met lef vertalen we jouw identiteit naar een uitdagend interieurconcept!

Our story to create your perfect story

Interieurstylist Woerden

Vivianne
   Van Bezeij

De studio is in 2016 gestart door Vivianne van Bezeij. Ze woont met haar gezin in een prachtige zelf verbouwde woning in Harmelen, een sfeervol dorp in het Groene Hart. Met een team van interieurprofessionals geeft ze met succes invulling aan zakelijke en particuliere interieurwensen.

Interieurstylist Woerden