Interieurontwerp Utrecht

Voor interieurontwerp ga je naar Interior People bij Utrecht!

 

Eigenaresse Vivianne van Bezeij over haar passie: 

Mijn passie voor interieurontwerp resulteert in een creatief, inspirerend en functioneel ontwerp. Eigentijds, enthousiast en met lef vertaal ik jouw identiteit naar een uitdagend interieurconcept.

Naast opleidingen op gebied van ruimte en interieur heb ik jarenlang voor verschillende reclamebureaus en bedrijven in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam gewerkt. Ook heb ik mij bewezen als marketingcommunicatie professional binnen de corporate zakelijke dienstverlening. 

Door mijn kennis en ervaring weet ik hoe belangrijk merkbeleving is. Ik zorg ervoor dat jouw interieur de doelgroep aanspreekt en de gewenste associaties oproept. Ook voor particulieren creëer ik graag de optimale sfeerbeleving”. 

Vivianne van Bezeij over de realisatie van haar droomhuis

“De renovatie van ons eigen woonhuis uit 1906 was een droomproject. We zochten een nieuwe plek tussen Utrecht en Rotterdam. Harmelen was ‘liefde op het eerste gezicht’! Daar vonden we een huis met potentie. 

Een belangrijk element tijdens het interieurontwerp was de groene omgeving van het huis. Vooral het uitzicht op het bos en de eigen tuin waren van belang bij het ontwerpen van de nieuwe woonruimten. Enkel de buitenmuren, in een bijzonder steenverband, bleven overeind van de in twee woningen opgedeelde kleine boerderij. 

Het huis bestond uit maar liefst 12 kamertjes. Wij wilden graag licht, ruimte en mooie zichtlijnen creëren. Muren werden doorgebroken, een stalen draagconstructie toegevoegd, grote raampartijen geplaatst en de indeling ging drastisch op zijn kop. Opvallende elementen waar wij voor kozen zijn onder andere slaapkamers met hoge plafonds en zicht op de oorspronkelijk balkenconstructie; grote raampartijen in het woongedeelte, welke een spannend contrast opleveren met de oude roodstenen achtermuur en zicht op het groen; de positie van de oude voordeur werd in ere hersteld; het oude balkenplafond werd aangeheeld om de living groter te maken en de trap naar boven werd als roomdivider midden in de open ruimte geplaatst.

Wonen en werken wordt inmiddels gecombineerd: onze interieurontwerpen realiseren we in de studio in het prachtige dorp Harmelen bij Utrecht.  Voorheen was de studio een varkensschuur.

Our story to create your perfect story

Vivianne    Van Bezeij

De studio is in 2016 gestart door Vivianne van Bezeij. Ze woont met haar gezin in een prachtige zelf verbouwde woning in Harmelen, een sfeervol dorp in het Groene Hart. Met een team van interieurprofessionals geeft ze met succes invulling aan zakelijke en particuliere interieurwensen.

Interieurontwerp Utrecht