Interieuradvies Nieuwegein

Interior People, voor interieuradvies Nieuwegein e.o.

Ons laatste project hebben we de naam ‘Keep your head green’ genoemd. Evenementenlocatie KAS (voorheen MeetINoffice) is gelegen op steenworp afstand van Vianen en is ‘Green Key’ gecertificeerd. Dit is een keurmerk voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). De keuring wordt jaarlijks herhaald en vereist een vooruitgang. Het interieuradvies Nieuwegein van Interior People levert hier een belangrijke bijdrage aan.

Het overkoepelende ontwerpconcept voor deze  locatie refereert aan het buitengevoel midden in de stad. Hout, groen ribfluweel, zwart-wit illustraties van kruiden en veel details van buiten passen bij de groene en gastvrije sfeer. Dit beeld is inmiddels doorgevoerd in de verkeersruimten en het trappenhuis. Alle zalen hebben een eigen thema afgeleid van de stad. De 2e kas, als nieuwe plenaire ruimte, staat sinds oktober 2019 op het dak. De Binnentuin is nog in ontwikkeling en zal in 2020 haar deuren openen.

Het gebouw, een voormalig kantoorpand van eind jaren tachtig, huisvest tegenwoordig een hippe evenementenlocatie. Met een duidelijk zichtbaar groen karakter willen de eigenaren weg van wat het ooit was; stoffig en grijs. Zij hadden de wens de entree, de verkeersruimten en de nieuwe ‘mini congresruimte – De Binnentuin’ qua sfeer aan te laten sluiten op het gave beeld dat de heuse glazen kassen boven op het dak van het pand bieden.

Verrassend interieuradvies

“Onze gasten reageren enthousiast op wat er veranderd is. Zelf zijn we ook blij met de sfeer die je hebt neergezet. Jouw interieuradvies draagt zeker bij aan wat wij als KAS willen uitdragen.” – Jonathan de Ruijter – Mede-eigenaar en directeur KAS

Om te komen tot het juiste interieuradvies luisteren wij goed naar de opdrachtgever en zijn unieke verhaal. We komen graag langs om persoonlijk kennis te maken, ook buiten de regio Nieuwegein is dit geen enkel probleem.

Loop eens binnen bij KAS, gelegen binnen 5 minuten van de A12 bij Nieuwegein.

Met onze open en eerlijke communicatie, een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid altijd een resultaat dat de verwachtingen overtreft!

We make people feel your brand

Interieuradvies Nieuwegein

Vivianne
   Van Bezeij

De studio is in 2016 gestart door Vivianne van Bezeij. Ze woont met haar gezin in een prachtige zelf verbouwde woning in Harmelen, een sfeervol dorp in het Groene Hart. Met een team van interieurprofessionals geeft ze met succes invulling aan zakelijke en particuliere interieurwensen.

Interieuradvies Nieuwegein