Studio

Our story to create your perfect story

De studio is in 2016 gestart door Vivianne van Bezeij. Ze woont met haar gezin in een prachtige zelf verbouwde woning in Harmelen, een sfeervol dorp in het Groene Hart. Met een team van interieurprofessionals geeft ze met succes invulling aan zakelijke en particuliere interieurwensen.

Wij zorgen voor juiste merkbeleving, creëren passende sfeer of ontwikkelen functioneel comfort. Onze ideeën en oplossingen zijn verrassend en onderscheidend, maar altijd praktisch haalbaar en met optimaal gebruik van de ruimtes.

Wij zijn conceptdenkers; onze indeling, stijl en producten versterken elkaar. Ons uitgangspunt is jouw identiteit. Onze designs prikkelen, leven, raken en roepen emoties op. Interior People zorgt voor verbinding tussen het interieur en de doelgroep.

Bij opdrachten voor bedrijven gaan we uit van de positionering en zorgen we dat het interieur het gewenste imago bevestigd bij de medewerkers, klanten, gebruikers en relaties. Wij hebben ervaring met (re-) styling in de zorg, de horeca en het onderwijs. Voor (corporate) organisaties hebben we al veel uiteenlopende projecten verzorgd. Een lichtplan, kleuradvies, plantadvies of meubel op maat behoort ook tot onze expertise.

Voor particulieren zorgen we ervoor dat onze ontwerpen aan de dromen, wensen en eisen van alle gebruikers tegemoetkomen. Wij zorgen ervoor dat de persoonlijkheid voelbaar is en je een fijne sfeer ervaart. Door een juiste combinatie van kleuren, materialen, meubels en accessoires creëren we een woonstijl die bij je past.

Wat kun je ook van ons verwachten? Een open en eerlijke communicatie, een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid en een resultaat dat de verwachtingen overtreft!

Kennismaken

Kennismaken

Inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Concept ontwerp

Concept ontwerp

Definitief ontwerp

Definitief ontwerp

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Afronding

Afronding