Verbouwing tuin, Woerden

‘Zee van ruimte’

Bij deze renovatie van een Woerdense achtertuin zijn alle oude lijnen uitgewist. Opnieuw beginnen was de wens van onze opdrachtgever. Diagonale lijnen en ronde vormen maakten de tuin optisch klein. Het gezin was zo gewend aan het schuine, kleine stukje terras dat de grootte van de tuin en de bijbehorende mogelijkheden niet meer gezien werden. We verrasten de opdrachtgever met de mogelijkheden en lieten zien hoe de ruimte veel optimaler ingezet kon worden; een groot terras, prettige routing, overkapping met luxe lage zit bij een tuinhaard, buitenkeuken met geïntegreerde bbq, onderhoud arme borders en sfeervolle verlichting tot resultaat.

“Het klopt, het past, het is in balans, het verruimt en geeft ons rust. We genieten elke dag van de tuin, of we er nu in zitten met mooi weer of er naar kijken bij slecht weer. Buiten is een verlengstuk geworden van binnen. Dank je wel Vivianne.” – Dinga van Driel –

Opdrachtgever

Particulier

Locatie

Woerden

Oppervlakte

77 m2

Team

Vivianne van Bezeij

Fotografie

xxx

Categorie
Zee van ruimte