Novire

‘Ruimte om te ondernemen’

In opdracht van Het ID. Totaalontwerp voor Novire, een techneut in de zorg: algemene ruimtes, kantoren, kantine en de entree. Het kantoor van Novire, een voormalig Rabobank kantoor, was toe aan een nieuw interieur. In de ronde ruimte waar nu de balie van het bankgebouw staat wordt een ontvangst en flex-werkplek gecreëerd . Blikvanger in de ruimte is de ronde bank met hoge rugleuningen voor extra privacy in de open ruimte. Omliggend aan deze ruimte grenzen de kantoren en de kantine met bijbehorend dakterras. Het accentueren van de ronde ruimte en de gekozen kleuren en stoffering geven de ruimte een warme, maar jonge uitstraling met een female touch. Tevens is het accent op de ronde vorm een verwijzing naar de aanpak en werkwijze van Novire. De bar in de kantine is prettig in gebruik tijdens de lunch, een informeel overleg of een feestelijke viering. Het balkon wordt optisch verdiept door aan de binnenzijde van de schuifpui schommels te plaatsen, die uitzicht bieden over het sfeervolle dorpsplein van Scherpenzeel.

Referentie klant “xxx”

Opdrachtgever

Het ID

Locatie

Scherpenzeel

Oppervlakte

xxx m2

Team

Vivianne van Bezeij, Hetty Stegeman

Fotografie

xxx

Categorie
Ruimte om te ondernemen