Basisschool de Notenbalk

‘Open en transparant’

Directiekamer en themakasten in de entrees. De wens van onze opdrachtgever was een directiekamer met een prettige sfeer; transparant, maar met ruimte voor een vertrouwelijk gesprek. In 2016 is de nieuwbouw van basisschool De Notenbalk in Harmelen opgeleverd. Prioriteit had dat deel van de school dat door de kinderen in gebruik werd genomen. Minder aandacht was er voor de directiekamer. Voor een prettig gesprek met ouders of medewerkers is het belangrijk dat personen zich prettig voelen in de ruimte waarin ze zich bevinden. Kasten en grote oude bureaus maakten plaats voor en kleiner duo-desk op een positie die optimaal overzicht biedt. Een ronde houten spreektafel met 4 gestoffeerde stoelen biedt comfort voor een goed gesprek. Kleurrijke visuals en wandelementen geven sfeer.

Referentie klant: “xxx”

Opdrachtgever

De Notenbalk

Locatie

Harmelen

Oppervlakte

xxx m2

Team

Vivianne van Bezeij, Raymond Harmsen, Emile Schreuder

Fotografie

xxx

Categorie
Open en transparant