Basisschool de Molenwiek

‘Ambitieus in ontwikkelen’

Basisscholen dienen een geborgen omgeving te bieden waar jonge leerlingen worden gestimuleerd om zich te ontwikkelen. Oude scholen voldoen niet altijd aan de moderne eisen en als nieuwbouw nog niet tot de mogelijkheden behoort dienen ruimtes aangepast te worden aan de huidige normen. Voor basisschool ‘De Molenwiek’ ontwierpen wij een multifunctioneel leerplein, we gaven de entree een make over en maakten een ontwerp voor de nieuwe directiekamer. Het leerplein was de grootste uitdaging: vijf klassen, een naschoolse opvang, een bibliotheek en een kantoorruimte grenzen aan het plein. Los in de ruimte hebben wij met behulp van frisse kleuren en nieuw meubilair eilanden ontwikkeld waar de kinderen afwisselend alleen, in een groepje, met z’n allen of in stilte kunnen werken. Een plein dat de leerlingen ruimte geeft om een zelfstandige keuze te maken voor een voor hen zo plezierig en effectief mogelijke manier van leren.

Referentie klant: Anneke de Waal – Mirjam… “xxx”

Opdrachtgever

Basisschool De Molenwiek

Locatie

Woerden

Oppervlakte

xxx m2

Team

Vivianne van Bezeij, Raymond Harmsen

Fotografie

xxx

Categorie
Ambitieus in ontwikkelen