interieuradvies utrecht

Interior People, voor interieuradvies Utrecht e.o.

Om te komen tot het juiste interieuradvies luisteren wij goed naar de opdrachtgever en zijn unieke verhaal. We komen graag langs om persoonlijk kennis te maken, ook buiten de regio Utrecht is dit geen enkel probleem. 

Ons laatste project hebben we de naam ‘Keep your head green’ genoemd. Evenementenlocatie KAS (voorheen MeetINoffice) is gelegen op steenworp afstand van Utrecht en is ‘Green Key’ gecertificeerd. Dit is een keurmerk voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). De keuring wordt jaarlijks herhaald en vereist een vooruitgang. Het interieuradvies Utrecht van Interior People levert hier een belangrijke bijdrage aan.

Het gebouw, een voormalig kantoorpand van eind jaren tachtig, huisvest tegenwoordig een hippe evenementenlocatie. Met een duidelijk zichtbaar groen karakter willen de eigenaren weg van wat het ooit was; stoffig en grijs. Zij hadden de wens de entree, de verkeersruimten en de nieuwe ‘mini congresruimte – De Binnentuin’ qua sfeer aan te laten sluiten op het gave beeld dat de heuse glazen kassen boven op het dak van het pand bieden.

Verrassend interieuradvies Utrecht

Het overkoepelende ontwerpconcept voor de Utrechtse locatie refereert aan het buitengevoel midden in de stad. Hout, groen ribfluweel, zwart-wit illustraties van kruiden en veel details van buiten passen bij de groene en gastvrije sfeer. Dit beeld is inmiddels doorgevoerd in de verkeersruimten en het trappenhuis. Alle zalen hebben een eigen thema afgeleid van de stad Utrecht. De 2e kas, als nieuwe plenaire ruimte, staat sinds oktober 2019 op het dak. De Binnentuin is nog in ontwikkeling en zal in 2020 haar deuren openen.

“Onze gasten reageren enthousiast op wat er veranderd is. Zelf zijn we ook blij met de sfeer die je hebt neergezet. Jouw interieuradvies draagt zeker bij aan wat wij als KAS willen uitdragen.” – Jonathan de Ruijter – Mede-eigenaar en directeur KAS

Zie hier de foto’s van ons interieuradvies, of loop eens binnen bij KAS, gelegen binnen 5 minuten van de A12 bij Utrecht. 

Met onze open en eerlijke communicatie, een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid altijd een resultaat dat de verwachtingen overtreft! 

We make people feel your brand

interieuradvies Utrecht

Interior People is voor interieuradvies ook werkzaam in onder andere Harmelen, Nieuwegein, Vianen, Woerden en Zeist.